strokeTop

Website vernieuwen

  

Bij het vernieuwen van een bestaande website zijn de volgende opties mogelijk:

  direct offertes aanvragen
  • Restylen website
  • Veranderen huisstijl
  • Totaal vernieuwen website
  • Uitbreiden bestaande website

Hierbij word het schrijven van nieuwe teksten (content) niet meegenomen omdat deze behoren tot het onderhoud bestaande website.

Restylen website
Uit onderzoek komt naar voren dat een website na twee tot vier jaar toe is aan een restyling. In dit geval vernieuwd u het design van de website met de daarbij horende content.

Veranderen huisstijl website
Wanneer u een verandering aanbrengt aan uw huisstijl is het zeker aan te bevelen uw website aan te passen.

Totaal website vernieuwen
Als u meer dan alleen de vormgeving van een website wil veranderen wordt er al snel gesproken over het totaal vernieuwen van een website. Mocht de bestaande techniek achter de website onvoldoende aanknopingspunten bieden. Is het verstandig om het proces van het maken van een nieuwe website opnieuw te doorlopen. Hiervoor kunt u terecht op de pagina voor het website maken.

Uitbreiden website
Wanneer u gebruik maakt van een Content management systeem (CMS) is het mogelijk eenvoudig uw website uit te breiden. CMS maakt een uitbreiding mogelijk omdat dit systeem in delen (modulair) is opgebouwd. Het hangt natuurlijk wel af van de aanpassing die doorgevoerd dient te worden.

Vraag direct een offerte aan!
Bent u er al uit en wilt u direct en eenvoudig offertes aanvragen om uw website te vernieuwen bij webdesigners? Vul dan snel het formulier in hier rechts op de pagina!

website vernieuwen

Ervaringen van andere bezoekers

Uitstekend vergelijken!
"Dankzij jullie goed werkende website. Heb ik snel en eenvoudig het juiste bedrijf gevonden die mijn bestaande website vernieuwd heeft. Deze vergelijkingssite heeft me veel geld bespaart."
Toegevoegd: A. Jansen, Drachten (04-08-2012)
Waardering: 3/5

Goed resultaat!
"Snel en met eenvoud heb ik een goed webdesigners bureau gevonden die mijn website vernieuwd heeft. Ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben met het resultaat!"
Toegevoegd: F. Willems, Maastricht (18-07-2012)
Waardering: 4/5

Super service!
"Via jullie vergelijkingssite heb ik snel en voordelig een webdesigner mijn gehele website onder handen laten nemen. Sindsdien heb ik veel meer traffic!"
Toegevoegd: A. Wierden, Utrecht (26-07-2012)
Waardering: 5/5

Voordelen van een website vernieuwen

  • De content blijft behouden
  • Houdt het interessant voor de doelgroep van uw website
  • U kunt nieuwe aspecten integreren in uw website

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het vernieuwen van mijn website?
De kosten van het vernieuwen van uw website zijn afhankelijk van de complexiteit van een website. Informeer hiervoor bij de webdesigners, zij kunnen u een advies geven over wat er verandert moet worden en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

Hoelang doet gemiddeld een webdesigner over het vernieuwen van een website?
Wanneer een webdesigner tijd heeft moet het voor een basis website zeker binnen een maand lukken. Voor het ontwerpen van een database voor grote websites zal een webdesigner meer tijd nodig hebben. Vaak geeft een webdesigner van te voren aan hoeveel tijd hij er voor nodig denkt te hebben. 

Meer weten?

Bent u een webdesigner?

En bent u op zoek naar nieuwe klanten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat! Vind nu nieuwe klanten!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen
strokeBottom