strokeTop

Recente aanvragen

  
Website voor cafe
"Ben voor een trendy steilvol cafe op zoek naar een websitebouwer. Het cafe is intericht door een topstyliste, dit is het uithangbordje van het cafe. Het ontwerp van de site wordt aangeleverd. Het is van groot belang dat de bouwer (met dus technische kennis) de zeer specifieke wensen t.a.v. lay-out en beleving weet te vertalen naar een mooie website. We zien graag wat voorbeeldsites."
Door W. van Dijk Op

  direct offertes aanvragen
Webdesigner gezocht voor het bouwen van een website!
"Website voor de verhuur van mijn vakantiewoning en een website voor verkoop van woonaccessoires, zoals o.a. geurkaarsen, parfumolien en aanverwante artikelen."
Door I. Jansen Op

Vernieuwen bestaande website!
"Het gaat niet alleen om het vernieuwen van de bestaande sites. Het gaat ook om het uitwerken van een gekochte template. Ik wil wel de sites zien die er zijn gemaakt."
Door H. Ansig Op

Vernieuwen bestaande website!
"Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website en hiervoor hebben wij een grafisch ontwerper nodig die de front-end van de website ontwikkeld. Het gaat dus om de hele look c.q. huisstijl van de website. Voor we in contact treden met partijen willen we graag eerst een portfolio of iets dergelijks inzien."
Door P. Willems Op

Onderhoud en eigen domein
"Beste, het gaat om het onderhouden tevens overnemen van de site, nu onder ziggo, naar een eigen domein en eigen hostingsite, met mogelijkheden om flash mogelijkeheid, info-formulier mogelijkeheid."
Door G. van Duken Op

Nieuw design
"Het gaat om een site, die een nieuwe uitstraling moet krijgen. De site moet professioneler eruit zien, opvallen en voldoende informatie geven voor de klant. Er moet ruimte zijn voor updates van nieuws, foto's, merken en nieuwe collecties."
Door I. Frederik Op

Nieuwe website
"Ik wil een website waar veel volksmuziek in al zijn aspecten gepubliceerd wordt. Liederen met tekst, muzieknotatie en een geluidsfragment. Achtergrond informatie over volkse muziekinstrumenten, uiteraard met foto's. Uitgebreide achtergrond artikelen, ook met illustraties en foto's. Op de site wil ik veel verwijzingen naar allerlei aspecten van de volksmuziek. Ook moet het mogelijk zijn de site zelf aan- of bij te vullen. In het kort moeten dit de eigenschappen van mijn toekomstige site worden. Ik hoor graag van jullie."
Door L. Berends Op

Website voor bouwbedrijf
"Ik wil graag mijn bouwbedrijf een goede uitstraling geven met een goede reclame?"
Door K. de Jong Op

Franse website bouwen
"Ik heb een franse website nodig voor het merk ***. Deze moet vanaf de grond af aan opnieuw worden ontworpen. Al de pagina's die er op dit moment zijn aan content moeten er weer komen, maar er moet ook een sectie waar ben wandel routes kan vinden in Frankrijk. En een speciale support sectie voor de kinderwagens. Naast ontwikkeling hebben we daarna ook iemand nodig die het onderhoud blijft doen. Naast deze website hebben we hetzelfde nodig voor onze facebook pagina, dit zal hetzelfde thema zijn en de wandelroutes moeten daar als app in zijn verwerkt. Graag de prijs opgesplitst in kosten voor de website, facebook pagina en onderhoudskosten."
Door M. de Groot Op

strokeBottom