strokeTop

Meer bezoekers op je website?

  
direct offertes aanvragen
Wilt u meer bezoekers naar uw website? Er zijn verschillende methoden om uw website extra onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Er zijn diverse kanalen in de online marketing die er voor kunnen zorgen dat u meer bezoek krijgt op uw website. Hieronder worden een aantal van deze communicatie kanalen in de online marketing uitgelicht.

Advertenties (betaald) op Google en of Facebook
Een van de mogelijkheden bij Google is het adverteren op basis van kosten per klik (CPC = Cost per Click) in de zoekmachine. Bij Google kunt u dan een link naar uw website en een advertentietekst invullen. Afhankelijk van de trefwoorden die uw kiest wordt u getoond in de zoekresultaten van Google. Op Facebook kunt u tegenwoordig gericht adverteren bij uw doelgroep. 

Zichtbaarheid in organische zoekresultaten vergroten
De webdesigners kunnen uw uitgebreid informeren op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Om in de zoekmachines opgenomen te worden dient u uw website aan te melden bij Google. Google 'crawled' uw website en geeft uw website een positie in de index. Deze index wordt gebruikt voor zoekopdrachten. Om uw website zo goed mogelijk te promoten in de organische (niet betaald) zoekresultaten is het van belang dat u de content van uw website richt op de zoekopdrachten van uw doelgroep.

Advertenties (betaald) op partner (affiliates) websites
Om extra verkoop (conversie) te genereren kunt u samenwerken met affiliate websites. Op deze affiliate websites worden dan modules geplaatst waar de bezoeker kan doorklikken naar uw website. De affiliate krijgt dan voor een conversie een bepaald bedrag. Hierover dient u specifieke afspraken te maken met de desbetreffende affiliate.

Gratis advertenties op externe website
Een van de meest gangbare methoden om bezoekers naar uw website te krijgen is het adverteren op markt- en verzamelwebsites. Deze zijn over het algemeen gratis en u kunt er veel tekst op kwijt met een link naar uw website.

responsive website

Bron: idaconcpts.com


Social media
U kunt het social media communicatie kanaal gebruiken om interactie op te bouwen met uw doelgroep. Zo kunt u doormiddel van gewilde content of diverse acties uw doelgroep bereiken. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw socialmedia profiel te promoten. Op dit moment is Facebook het grootste socialmedia platform.

Externe reclame
Door reclame te voeren via advertenties in de krant of reclamespotjes op radio en televisie kunt u uw website flink onder de aandacht brengen. Ook het verspreiden van folders en flyer's behoren tot externe reclame.

Naast de bovengenoemde promotie methoden zijn er nog talloze opties om extra bezoek voor uw website te genereren. De bij ons aangesloten webdesigners kunnen u hier meer over vertellen.

direct offertes aanvragen
Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij webdesigners in uw regio.

strokeBottom