strokeTop

Eigen webshop

  
Voor het opzetten van een webshop dient u in het bezit te zijn van een domein. Dit maakt niet uit wat voor domein het is. Op elk domein kan een shopfunctionaliteit worden aangebracht.
 
  direct offertes aanvragen
Het is ook mogelijk om een webshop te implementeren op uw huidige domein. U behoudt de huidige functionaliteiten en voegt daar een shop aan toe.

Een webshop of webwinkel bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Lay-out (interface)
  • Product catalogus
  • Content management systeem
  • Betaalfunctionaliteit

website vernieuwen

De bovengenoemde peilers vormen de basis voor iedere webshop. Er zijn uiteraard nog een aantal andere aspecten die niet vergeten mogen worden op het gebied van marketing:
  • Merk + huisstijl
  • Promotie webshop (SEO, SEA, email marketing etc.)
  • Pakkende web/product teksten en afbeeldingen
  • Keurmerken om vertrouwen te creëren 
  • etc.
Webwinkel kunnen in meerdere vormen worden geïnstalleerd. Er bestaan zowel gratis als betaalde systemen. Zo kunt u gebruik maken van een 'open-source' software waarmee u een complete webshop kunt op zetten. Dit soort 'totaalpakketten' kunnen gratis gebruikt worden. Daarentegen is er wel veel specifieke kennis nodig om dit soort webshops of webwinkels te installeren. Webdesigners kunnen u hier uitstekend mee helpen.

Het is dan ook zeer raadzaam om u goed te laten inlichten op diverse gebieden. Een webdesigner kan u hier alles over vertellen.

Als u zich afvraagt wat de kosten zullen zijn voor de implementatie van een webshop of webwinkel. Vraag dan offertes aan bij webdesigners bij u in de buurt. U zult op korte termijn offertes ontvangen van maximaal 6 webdesigners bij u uit de buurt. Het aanvragen van offertes is volledig gratis en geheel vrijblijvend.

Ervaringen van andere bezoekers

Nu kan de verkoop beginnen
"Verschillende webdesigners hebben contact met mij opgenomen en uitstekend informatie gegeven over hoe zij mij kunnen helpen bij het opzetten van een webshop. 4 webdesigners hebben daarna een offerte opgestuurd. vergeleken en uiteindelijk heeft de desbetreffende partij een geweldige website opgeleverd."
Toegevoegd: I. van der Graaf uit Utrecht
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Webdesigners vergeleken voor mijn werk!
"Hoi, voor mijn werk ben ik op zoek gegaan naar verschillende webdesigners. Via jullie offerte service heb ik eenvoudig offertes kunnen vergelijken. De webdesigner heeft voor ons een geweldige webshop gebouwd. Kan de service aan iedereen aanraden!"
Toegevoegd: A. de Vroege uit Amsterdam
Waardering: 8.4/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.

Meer lezen over de volgende onderwerpen:

  direct offertes aanvragen
strokeBottom