strokeTop

Content management Systeem (CMS)

  

Met een CMS systeem kunt u eenvoudig uw website beheren. Door middel van het CMS kunt u teksten, afbeeldingen en video's wijzigen, invoeren en/of nieuwe web pagina's toevoegen. Een website met een CMS systeem vereenvoudigd voor de webmaster het onderhoud van de website.

  direct offertes aanvragen

Kosten implementatie CMS
De kosten van het implementeren van een content management systeem zijn afhankelijk van de omvang van het project (website). Wanneer u offertes aanvraagt via webdesigner.nl krijgt u snel een helder beeld van de kosten.

CMS

Vraag direct een offerte aan!
Bent u er al uit en wilt u direct en eenvoudig offertes aanvragen voor het implementeren van een content management systeem (CMS) bij webdesigners? Vul dan snel het formulier in hier rechts op de pagina!

Ervaringen van andere bezoekers

Snel en goed geprijsd!
"Nadat een gespecialiseerde webdesigner CMS had geïmplementeerd kan ik nu heel gemakkelijk mijn website aanpassen. Ik had het veel eerder moeten aanschaffen!!"
Toegevoegd: M. de Groot, Den Helder (02-08-2012)
Waardering: 4/5

Uitstekend geholpen
"Via webdesigner.nl heb ik een uitstekende webdesigner weten te vinden. Ik kreeg 5 offertes en heb de beste eruit gekozen. Ik ben er heel erg blij mee!!"
Toegevoegd: O. Wouters, Arnhem (13-08-2012)
Waardering: 5/5

Erg blij mee
"Via jullie vergelijkingssite heb ik zo de juiste webdesigner gevonden die voor mij CMS heeft ingebouwd. Sindsdien is mijn website heel eenvoudig te onderhouden!"
Toegevoegd: C. Pon, Den Haag (16-07-2012)
Waardering: 4/5


Voordelen van een Content management Systeem

  • Eenvoudig uw content en plaatjes aan te passen
  • Eenvoudig zelf uw website beheren
  • Modulair op te bouwen

Veelgestelde vragen

Voor wie heeft een content management systeem nut?
Voor iedereen die een professionele website bezit en deze iedere dag wilt voorzien van nieuwe content. Daarnaast kan bijna iedereen een website met een cms systeem onderhouden omdat er geen kennis van een codetaal als HTML nodig is.

Wat is er allemaal mogelijk met een content management systeem? Naast het updaten van de content is het ook mogelijk een webshop te runnen. Via rechten en plichten kunt u verschillende autorisaties toe kennen aan de accounts van uw medewerkers. Daarnaast zijn er verschillende modules waarmee u uw CMS kunt uitbreiden.

Welke modules zijn er verkrijgbaar voor het content management systeem? Met een CMS systeem zijn er tal van mogelijkheden om uw website te onderhouden. Er zijn ook optionele modules beschikbaar om u te voorzien van extra mogelijkheden.

Meer weten?

Bent u een webdesigner?

En bent u op zoek naar nieuwe klanten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!
Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen
strokeBottom